Εταιρεία Ψυχοσωματικής Ανάλυσης & Ψυχοθραπείας

 

117598038 10158487510783605 216601575572651245 o         

Αντώνης Κρυώνης  

https://www.youtube.com/channel/UCuH0c75CnFD_Lq6C4IWHBzg?sub_confirmation=1

https://www.somatopos.com/

 Ασχολείται  από το 2000 με τη ψυχοθεραπεία την ατομική και ομαδική ανάλυση.
Διευθύνει ατομικές συνεδρίες και ομάδες ανάλυσης καθώς και με την θεραπεία ζεύγους  με στόχο την θεραπεία δυσλειτουργικών καταστάσεων καλύτερη επικοινωνία, έκφραση  συναισθηματική εμβάθυνση και αυτογνωσία.

Έχει εκπαιδευτεί συστηματικά σαν Αναπτυξιακός σύμβουλος επιχειρήσεων.
Σαν ψυχοθεραπευτής εφαρμόζει το ψυχοδυναμικό μοντέλο στην ατομική και  ομαδική ανάλυση και θεραπεία στο οποίο και έχει συστηματικά εκπαιδευτεί. Όμως χρησιμοποιεί επίσης συνθετικά και στοιχεία συμπεριφοριστικής, γνωσιακής  και άλλων ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων που έχει διδαχθεί.
Εχει  εκπαιδευτεί συστηματικά  στον νευρογλωσικό προγραμματισμό, μοντέλο της συμπεριφοριστικής και επικοινωνιακής αλλαγής και εξέλιξης, από την Nlpingreece και κατέχει το NLP Practitioner Certification.

Εχει εκπαιδευτεί στην μεθοδο της  Συστημικής αναπαράστασης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συστημικής αναπαράστασης  Bert hellinger.

Είναι μέλος της Διεθνούς ΣυστημοΚεντρικού Ινστιτούτου System Centered Training Recearch Institute  της Δρ. Υβόνης Αγκαζάριαν στην οποία μέθοδο συνεχίζει να εκπαιδεύεται 

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (HAGAP) του τμήματος ομαδικών αναλυτών και αναπτυξιακών συμβούλων, καθώς υπήρξε και μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας (IAGP).

Παράλληλα με την ψυχοθεραπευτική του εκπαίδευση, Εξαιτίας του έντονου ενδιαφέροντός του παρακολούθησε πολλά εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα πάνω σε τομείς που αφορούν  τα ψυχοσωματικά σε συνέδρια της Ελληνικής Ψυχοσωματικής Εταιρείας (ΕΨΕ), Σωματικές ασκήσεις διαχείρισης συναισθημάτων μέσω  αναπνοών (από το Art of Living),  ψυχοδράματος  (καλοκαιρινή ακαδημία κ.α. αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή ψυχοδραματική εταιρεία  PIFE & FEPTO), κοινωνιοδράματος (παγκόσμια συνδιάσκεψη 2015 Κως),  ατομικής αυτοβελτίωσης( με τον διεθνώς αναγνωρισμένο συγγραφέα Dan Milman), συμβουλευτικής επιχειρήσεων βασισμένα στην Συναισθηματική νοημοσύνη (από το διεθνή ειδικό του θέματος Goleman). Σεμινάρια  σχετικά με τα δυναμικά συστημάτων και οικογενειακών δυναμικών. Σχετικά με την δύναμη του παραμυθιού και του μύθου , σεμινάρια χοροθεραπείας ιδιαίτερα με το σύστημα 5rythms της Gabrielle Roth  και γενικότερα στην χρήση του σώματος ψυχοδυναμικά σαν εργαλείο επικοινωνίας και βελτίωσης των ανθρωπίνων σχέσεων αλλά και με το ευρύτερο ψυχικό περιβάλλον.

Έχει παρακολουθήσει παγκόσμια και πανελλήνια επιστημονικά συνέδρια που αφορούν την ομαδική ανάλυση ,το ψυχόδραμμα – κοινωνιόδραμμα, την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ψυχικών διαταραχών  σε ενηλίκους και εφήβους και στην παρουσίαση πρόσφατων επιστημονικών ερευνών και αποτελεσμάτων τους. ( Ελλάδα, Κύπρο ,Βραζιλία, Σλοβακία).
Από το 1993 έχει ταξιδέψει στην Ανατολή σε αναζήτηση της ανατολικών παραδόσεων και πνευματικότητας.  
Έως το 2000 πραγματοποίησε αρκετά ταξίδια στην Ινδία και ήρθε σε επαφή με μεγάλους δασκάλους της χώρας αυτής.
Από το 2000 ασχολείται ενεργά με την σωματικοψυχική Ιαπωνική πολεμική Τέχνη του Aikido κατέχει το 4ο Dan.
To 2007  δημιούργησε τη σχολή  Aikido Γέρακα.
Έχει ταξιδέψει και συμμετάσχει σε πολλά διεθνή  σεμινάρια σε αρκετές χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Κύπρο, Φιλανδία, Γερμανία, Ρωσία )
Το 2009 ταξίδεψε στην Ιαπωνία με Ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο αρχηγείο του aikido (Ηombu Dojo) όπου και μετείχε στις καθημερινές προπονήσεις με όλους τους σύγχρονους μεγάλους δασκάλους του Aikido.

Το 2012 Δημιούργησε το  κέντρο Soma-Topos  για την ανύψωση της Συνείδητότητας και Ζωτικότητας στο Γέρακα Κλεισθένους 203        
Το κέντρο προσφέρει απο συνεργάτες Ψυχολόγους  Ψυχοθεραπευτές ένα ευρύ φάσμα Ψυχολογικής υποστήριξης και Ψυχοθεραπείας , ατομική & ομαδική , συμβουλευτική  θεραπεία ζεύγους & οικογένειας , παιδοψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά & εφήβους. 

Διεξάγονται σεμινάρια επικοινωνίας, σχέσεων ψυχοθεραπείας ,ψυχοδράματος & Συστημικής Αναπαράστασης.
Σεμινάρια για επιχειρήσεις η ατομικές εκπαίδευσης αποτελεσματικής ηγεσίας  με την χρήση του σώματος σαν εργαλείο επικοινωνίας και επίγνωσης.

Παρέχει την εκπαίδευση της διεθνούς μεθόδου  System Centered Training της Δρ. Υβόνης Αγκαζάριαν για επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, συμβούλους, στελέχη επιχειρήσεων κλπ.

 

Tags: Ψυχοθεραπεία, Ομαδική Ανάλυση, θεραπεία ζεύγους, αυτογνωσία, Αναπτυξιακός σύμβουλος επιχειρήσεων

Οικογενειακή Αναπαράσταση

Συστημική Αναπαράσταση

Copyright © Antonis Kryonis 2013

Οι άνθρωποι δεν επηρεάζονται από τα πράγματα αλλά από τις απόψεις που έχουν γι αυτάpng